ДОБРЕ ДОШЛИ В 'ГАЛИЛЕО.БГ' АД


Промоционални цени до края на месец юли!Един месец безплатен тест период!

Безплатно връзване към работещ нивомер за следене на горивото в резервоарите.
Получавате безплатно и изчисляване на тол таксите по пътищата в страната.

Тол таксуванеУважаеми клиенти,
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че вече можете да отчитате и заплащате пътните такси от националната платена пътна мрежа чрез автомтично тол таксуване посредством монтираните от нас GPS устройства.
„Галилео.БГ“ АД има подписан договор с „ТОЛ.БГ“ ЕООД, които съвместно с Интелигентни Трафик Системи (TollPass.bg) генерират тол декларация, която се изпраща към Агенция Пътна инфраструктура (АПИ). На базата на тази информация, АПИ таксува изминатия пробег.
Може да откриете справка за партньорството ни на следния адрес: https://www.tollbg.eu/registri/
За да се възползвате от тази услуга, е необходимо да заявите и подпишете договор на: https://contract.tollbg.eu/ или на място в офисите на нашия партньор „ТОЛ.БГ“ ЕООД.
Услугата е напълно безплатна, заплащат се единствено изминатите километри по платената пътна мрежа.

!!!Предвид извънредното положение в страната, искаме да Ви информираме, че фирма "Галилео.БГ" АД продължава да осъществява дейност със засилени мерки за сигурност и хигиена. Молим Ви Вие също да се пазите и да контактувате с хората с предпазни маски и ръкавици. Мобилни екипи на "Галилео.БГ" АД осъществяват трудова дейност в цялата страна, а дежурни екипи работят в офиса на фирмата. При нужда от посещение на обект молим първо да сте сигурни, че няма заразени хора. Бъдете отговорни, защото от Вас зависи да сте здрави!


ЕСФП'Галилео.БГ' АД предлага ЕСФП, съгласно последните изисквания на Наредба Н - 18. Предлаганите от "Галилео.БГ" АД системи са сертифицирани и одобрени от НАП и БИМ със свидетелства за съответствие 175 FS/28.05.2019 и 187 FS/13.09.2019.

НОВО!Допълнителна гаранция на Нивомерна система OptiLevel до общо 10 години!

Продуктите на Hectronic се характеризират с издръжливост и високо качество.
"Галилео.БГ"АД единствена на българския пазар въвежда възможността за разширяване на гаранционния срок до 8 години.

Характеристики на разширението на гаранцията на продуктите на Hectronic:

- Валидна за компоненти с две години гаранция от производителя
- Може да се използва само с покупка на нови продукти на OptiLevel
- Удължаването на гаранцията започва от датата на доставка и предлага разширение до 3, 4, 5, 8 или 10 годишна гаранция.

Кои сме ние ..."Галилео.БГ" АД е акционерно дружество, с предмет на дейност: телеметрия и телематика на подвижни и стационарни обекти. Технологията е базирана на системата за глобално позициониране - GPS и GSM мрежата. Ние предлагаме технология за наблюдение и контрол на всички видове транспортни средства, машини и съоръжения. Вие управлявате своя бизнес без разход на време и работна сила, при пълен контрол.
"Галилео.БГ" АД предлага и цялостни решения за управление на автопаркове, както и оборудване на ведомствени и обществени бензиностанции.

Каква е нашата цел...Основна цел на компаниите е да повишат ефективността на автомобилния парк. В отговор на тези потребности "Галилео.БГ" АД предлага високотехнологична система за наблюдение и оперативен контрол на транспортни средства, машини и съоръжения, която предоставя възможност за намаляване на разходите, оптимизиране на дейността и подобряване на качеството.