Услугата „Автомобилна сигурност“ Ви дава възможност да защитите личния си автомобил по всяко време и на всяко място.

Повишаване на сигурността
Предотвратяване на кражба на превозното средство
Предоставяне на информация за моторното превозно средство и неговото моментно състояние, движение или покой
Лесна и бърза инсталация от наш екип без да се нарушава целостта на моторното превозно средство

Безконтактен имобилайзер за допълнителна защита на превозното средство CONTACTLESS IMMOBILIZER 2.4 GHz RF TS IMO
Имобилайзерната система KEETEC с интелигентно разпознаване и с два изхода за блокиране на автомобила с обхват до 20м. Системата е активна винаги ако предавателят е извън обхват (двигателят е блокиран-имобилизиран) Увеличава защита срещу кражба, отнемане или стартиране на автомобила от неупълномощени лица.

Има три режима на работа на системата за деактивиране:
1. Използване на безконтактен предавател
2. Използване на идентификационен E-карта
3. Или се използват и двата режима за максимална защита
Режим при отвличане на работещ двигател - изборна функция - ако двигателят работи и дистанционно управление не е в обхват, процесът на имобилизация започва и двигателят ще бъде загасен-спрян.

Безконтактният имобилайзер Pandora Immo е усъвършенствана система против кражба за охрана на превозни средства. Този имобилайзер е проектиран и са използвани най високи-ефективно интегрирани решения, той е удобен, надежден и лесен за инсталиране. Можете да използвате Android и iPhone, за да регулирате всички настройки чрез Bluetooth.

Pandora Mini интерфейсна алармена система със имобилайзер
Pandora Mini е усъвършенствана Can-Bus алармена система за сигурност със вграден имобилайзер, RF трансмитери на 2.4 GHz и приложение за контрол и настройки за iOS и Android смартфон, който може да се ползва и за оторизатор - TAG - RF трансмитер. Работи и се контролира както чрез оригиналния ключ на превозното средство, така и чрез TAG трансмитер и смартфон. Системата предлага разширени алгоритмични защитни функции. Тя се свързва към колата чрез Can-Bus цифрови шини и чете различни състояния, включително и тези на оригиналната алармена система за сигурност, ако има налична такава. Програмируемите функции и настройки към съответния автомобил са над 500, а Вие може да следите над 100 оперативни функции и програми, както в реално време така и от историята чрез приложението или чрез безплатната online услуга на pandora-on.com - (за всички модели със GSM или GPRS карта) .

Pandora Smart аларма GSM GPS App immobilizer
Pandora Smart е топ моделът, най-доброто излизало на пазара (техническото съвършенство в миниатюрен корпус). Работи като пълнофункционална алармена система със звукова, светлинна сигнализация, GPS, GSM и управляване от фабричното дистанционно на автомобила. Осигурена със всички предимства на Pandora-security system сигурност и дистанционно стартиране на двигателя и контрол на подгреви, печки и другите системи интегрирани в автомобилът ви.

Безконтактен имобилайзер Pandora BTR-101 2.4 GHz
Имобилайзера Pandora BTR-101 е модул за блокиране на запалването, което взаимодейства със всички блокове за управление и системи с помощта на Bluetooth 4.2 протоколи и работи на 2,4-2,5 Ghz. Pandora BTR-101 e най-съвременният имобилайзер

IGLA е уникално устройство, разработено за защита на Вашата кола от кражба и кражба с взлом. Устройството разполага с иновативен механизъм за заключване на вратите, който използва стандартното окабеляване на автомобила, така че няма допълнителни кабели, които да бъдат намерени от крадците.