Колонки Tatsuno Bench

Колонките са сертифицирани за работа с всички ЕСФП на територията на България.
Бензиновите пистолети са с връщане на пари Метрология:
Колонките са с направена първоначална метрологична проверка(модул H по 2004/22/EC – MID) и са готови за незабавна работа, без метрологично замерване на място.

Колонки Tatsuno Bench

Колонките Tatsuno Bench са изградени с хидравлика от Tatsuna, Япония и асемблирани в завода на Tatsuno в Европа.
Те многократно надвишават изискванията за качество и издръжливост на измервателни средства и са символ на надеждност на световния пазар.
Имат опростен и атрактивен дизайн с издръжливи материали в допълнение с прецизни компоненти и безброй конфигурации за техните потребители.

Petrotec

Горивни помпи Petrotec се отличават поради своята авангардна технология, издръжливост и качество.
Широката им гама от възможности позволява да се изпълнят най-уникалните изисквания на всеки клиент. Така се родиха обективни отговори на нуждите на Вашия бизнес със създаването на много специфични продуктови линии: Промишлени, Търговия на дребно, AdBlue и LPG.
Технологичните иновации, атрактивният дизайн, тяхната функционалност, стойност и гъвкавост поставят гамата от горивни помпи Petrotec на върха на най-големите производители на оборудване за зоните за дистрибуция и търговия на дребно в петролната промишленост. P1000 е моделът на входното ниво на гамата Progress.
С една горивна решетка, един или два маркуча и капацитет за дозиране до 130 L / min, той използва същите основни технологии като първокласната гама от разпределители. Той е перфектният избор за клиенти, които търсят основни функции с превъзходна производителност, здравина и надеждност.